VELGEN

Lichtmetalen velgen

Lichtmetalen velgen zijn één van de populairste accessoires voor de auto. Met mooie velgen krijgt uw auto een modern of sportief uiterlijk en kunt u zich onderscheiden van andere automobilisten. De persoonlijke uitstraling van uw eigen auto, nieuw of 6 jaar oud, bestaat uit vier technisch verantwoorde en goed verzorgde lichtmetalen velgen. Niet voor niets voorzien sommige autofabrikanten hun topmodellen van lichtmetalen velgen. Bovendien voegen lichtmetalen velgen meer toe dan het persoonlijke accent. Zo zijn deze in vergelijking met stalen velgen in het algemeen een stuk lichter en voeren lichtmetalen velgen door hun samenstelling en styling vaak de warmte van de banden en het remsysteem beter af.

 

Bij Leen Post Banden kunt u terecht voor het leveren van alle soorten en merken velgen. In onze shop kunt u de door u uitgekozen velg op de computer onder uw auto plaatsen. Tevens kunt u bij ons een groot assortiment aan folders krijgen.

 

Door het inkopen van grote partijen demo-velgen kunt u gebruik maken van aantrekkelijke prijzen.

Velg Richt Service

Is uw velg krom door bijvoorbeeld het raken van de stoepband, dan kunt u deze bij Leen Post Banden laten richten. Ook kunt u uw velgen bij ons laten opknappen.

Het opnieuw laten spuiten van uw velgen is ook mogelijk.

Leen Post Banden is het enige bedrijf in de Alblasserwaard die deze service biedt.

Wilt u meer weten over deze service neem dan contact met ons op.

Velgen wassen

In ons filiaal in Schelluinen kunt u uw velgen laten wassen in een speciale velgenwasmachine. Ze zien er zowel van binnen en aan de buitenzijde weer schitterend uit. Dit is zeker ideaal bij de wissel van uw zomer en winterbanden, uw velgen worden dan schoon opgeslagen.

Bekijk ook de velgenconfigurator in de wielengids.

(Deze opent in een nieuw venster)

Ook voor:

APK keuring personenauto's

Bel voor een afspraak: