VESTIGINGEN

Schelluinen

12 augustus 2013 is onze nieuwe vestiging in Schelluinen (Transportcentrum) geopend. U kunt hier terecht voor vrachtwagen, personenwagen-, grondverzet-, heftruck-, caravan- en motorbanden.

Maar ook voor uitlijnen van vrachtwagen-, trailer- en personenwagen en APK keuring van uw personenwagen.
De vestiging is goed bereikbaar met een Lzv.

Wij zijn gevestigd in Schelluinen West (transportcentrum). We werken o.a. voor klanten in Gorinchem, Land van Altena, de Alblasserwaard en hierbuiten.

Sliedrecht

Wij zijn een zelfstandige bandenspecialist en gespecialiseerd in banden, lichtmetalen velgen, balanceren en uitlijnen. Voor personenwagen, vrachtwagen, grondverzet, heftruck, caravan en motorfiets.
 
Wij zijn gevestigd in Sliedrecht maar werken ook voor klanten in Hardinxveld-Giessendam, Papendrecht, Dordrecht, Albasserdam en de hele Albasserwaard.

Banden groothandel

Bandengroothandel Leen Post is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende bandengroothandel in de Alblasserwaard en het Land van Heusden en Altena.

Bandengroothandel Leen Post is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende bandengroothandel in de Alblasserwaard en het Land van Heusden en Altena.

Bandengroothandel Leen Post levert alleen aan autodealers en garagebedrijven, dit tegen zeer scherpe condities. Door onze grote voorraad banden kunnen wij meestal razendsnel leveren. Daarnaast kunt u als autodealer/garagehouder een consignatievoorraad door ons laten verzorgen.

Als klant kunt u bij ons terecht voor banden, velgen en accu’s. Dagelijks worden de banden door onze eigen bodedienst bezorgd.

Wij kunnen alle merken banden en velgen leveren.
 
Heeft u interesse in een dealerschap van een bepaald merk band, informeer naar de voorwaarden. Bij bepaalde merken bestaat om de mogelijkheid om alleen dealerschap van dit merk in uw woonplaats te krijgen. (ook mogelijk voor private-labels)
 
Heeft u problemen met de opslag van de winter/zomerbanden van uw klanten, informeer naar de prijzen van ons bandenhotel.
 
Wanneer u interesse hebt in een gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op.

Ook voor:

APK keuring personenauto's

Bel voor een afspraak: